UTE avdelingen - Outdoors Norway

tirsdag, januar 09, 2007

"tørr"-trening i Heistadhallen

7. Januar inviterte kajakk-klubben til tørr-trening i Heistadhallen. Ikke trodde jeg at det kom til å komme så mange, men vi var minst 20 stykker tror jeg. Mange som ønsket å bli medlemmer og få prøve seg litt i det våte element. I hallen - som klubben disponerer fra 19.30 til 21.30 på søndager - har vi to havkajakker og to elvekajakker til disposisjon. Aller først fikk vi demonstrert sikkerhets-"øvelser" og diverse ruller. Det er bare helt MAX å se hvordan de som kan det "lekende lett" velter og snart kommer opp igjen. Men om det SER lett ut, så krever det nok mye øvelse ja, jeg som trodde jeg var halvt sel skjønte at det er nok en stund til jeg kommer dit. Men GØY var det. Og tilbudet fra kajakk-klubben står ved hver søndag ettermiddag helt ut mars måned. Etter det MÅ vi bare ut i "virkeligheten" !!
"demonstrasjon av stabilisering"

Så fikk vi prøve oss i bassenget. Tove var på land og tok drøssevis av bilder. Her er bare et lite utvalg. Jeg valgte å prøve meg i elve-kajakk - fikk lære "ombord-stigning", komme meg ut av veltet kajakk, støttetak + + God veiledning fra Volker. Fire kajakker var i aktivitet hele tiden. Alle som vil fikk prøve, og ved hver kajakk var det en som veiledet. Gleder meg til fortsettelsen. Det er bare å øve og øve, og storglede seg til vår og sommer :-)

"fest trekket - og ut i bassenget"
"klar for start"

"godt med støtte fra Volker"

"dyp konsentrasjon"

1 kommentar:

Anonym sa...

hei mamma
du som er så flink til å legge inn kommentarer på min blogg. Her komer en liten kommentar.

Virkelig fine kunstverk. Særlig den med at vi bærer en knust verden til Herren.

Er utrolig glad i deg. Og i dag er det morsdag. Gratulerer. Kjempe glad i deg. Og om to måneder, akkurat på dagen, sitter jeg på et fly hjemover for å gi deg en forsinket morsdagsklem.

Inntil videre får du en tankeklem.

- Aina Marie