UTE avdelingen - Outdoors Norway

lørdag, mars 08, 2008

UTSTILLING 1.-2.mars 2008

Klokka 10 lørdag 1.mars 2008 åpnet Melle Aakenes utstillingen "I mørke natt et lys kan tennes".  Ca 40 mennesker var samlet i Ibsenhusets foaje, og Melle sa noen ord før hun klippet over det lysegrønne silkebåndet som Tove og Kaja holdt.  Det vakte almenn munterhet da vi hadde glemt den nødvendige saksa, og både Tove og Kaja grep etter alltid tilstedeværende leatherman @..   I løpet av lørdag og søndag kom mange menneser innom, og vi fikk mye god respons. Her kan du få se litt av hvordan vi hadde det, og hva vi solgteY
Kun to små timer fikk vi på oss til å sette opp utstillingen - vi jobba iherdig, og svette men fornøyde rakk vi å bli omtrent ferdige før klokka blei 10.


Vekselsvis var det
MANGE
37

noen få    8  4og så bare oss i perioder - da Tove lå og sang gode gamle oppbyggelige sanger i et STORT rom med god akustikk....  Det kledde den ellers nøytrale "huske-installasjonen" som prydet rommet vi var i.
¯¯¯  6  ¯¯¯


Her får du se noen av Tove sine kunstverk.  Alle solgt på utstillingen:

"Skjul meg i skyggen av Dine vinger"

"I mørke natt et lys kan tennes"

"Et sted min sjel kan finne ro"                                              
                                         
           "Ro""Valget"                              

           

"Den korsfestede"
Her får du se noen av Kaja sine kunstverk.  Alle solgt på utstillingen:
Kaja har laget Kristuskranser, og selger dem med egen sydd pose og veiledning.  Diverse ørepynt laget av sølv, lær og materialer fra stranda er her også.  Begge deler var populært.

                                                 "No´n skruer løs"                                                                             "Alt som trues"

"Vekst"

Lørdag kveld var det stor Festmiddag for Kirkens SOS sine medarbeidere, med påfølgende kulturelle innslag.  Der fikk vi presentere Power Point innslaget "En utstilling blir til" - på ti minutter.  Etter dette måtte vi montere ned hele utstillingen, for søndag å sette den opp på KUF huset i Skien til kirkekaffen.

Skien kirke

Nydelig kaffebord med utstillingen i bakgrunnen.


Denne dagen ble bilder, bøker og annet lagt på bord.  Blant annet var boka "Gjennom mørke og lys" (450.-) raskt utsolgt, men denne diktboka med fine bilder kan bestilles.Nå til sist får du se Toves verson av "endetids-kapittelet" Matteus 24, og Kaja´s framstilling av sommerfuglen Sørgekåpes skjøre frihet.  Takk for oss, og si bare ifra om du ønsker å ta en titt på verksted og aktivitet.  Men kan hende må du vente til høsten, for nå drar vi ut i "Vårherres Katedral" og samler krefter !!


  "Skjør fri"


"Matthew 24 is knocking at the door"Ingen kommentarer: